Stan Zadar – Mocire

Dodaj u favorite
Nekretnina je prodana
Šifra nekretnine: S015
Mjesto : Zadar - Mocire
Površina: 162,90 m2
God. izgradnje : 2012
Br. etaža: 2
Kat: 1-2
Spavaće sobe: 3
Kupaonice: 2
Terasa: +
Parking: +
Garaža: -
Asfaltni put : +
Pogled na more: +
Udaljenost od mora: 800 m
Vlasništvo: 1/1
Cijena po m2: 1546,96

Opis

Naselje se sastoji od od 3 stambene građevine. U svakoj zgradi nalaze se po četiri stana. Stanovima u prizemlju pripada dio vrta, a dvoetažnim stanovima koji se nalaze na 1. i 2. katu pripada krovna terasa. Svakom stanu pripadaju po dva parkirna mjesta koja su osigurana na parceli koja pripada zgradi. Postoji i mogućnost kupnje garaže. Zgrade su spojene na gradsku mrežu odvodnje, te projektirane kao niskoenergetske. Niskoenergetski stanovi pružaju visoki stambeni komfor s ugodnom klimom tijekom cijele godine uz vrlo niske troškove električne energije. Grijanje i hlađenje stambenog prostora omogućeno je preko klima uređaja sa jednom vanjskom jedinicom uz svaki stan te po jednom unutarnjom jedinicom u svakoj prostoriji.

Dvoetažni stan površine 162,90 m nalazi se na 1. i 2. katu te mu pripada krovna terasa. Stanu pripada i spremište u podrumu te 2 parkirna mjesta.

Izuzetno kvalitetna gradnja i opremanje, funkcionalan raspored unutarnjeg prostora, krovna terasa s panoramskim pogledom na more, blizina svih potrebnih sadržaja, zajamčen mir i kvaliteta življenja, te izuzetna cijena ono su po čemu ovaj stan predstavljaju odličnu priliku.

Kupac plaća 5% poreza na promet nekretninama samo na vrijednost zemljišta, s obzirom da se kupuje direktno od investitora, odnosno od pravne osobe.
 
Grijanje: inverter klime
Komunalije: struja, voda, kanalizacija, telefon
Dozvole: vlasnički list 1/1, građevinska dozvola

Upit

© 2020 - Domus Zadar

xdesign